#5 Mindset Hacks voor het verliezen van ongeveer 8 kg.

Na aanvraag ontvang je het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.

🔒

Het moment dat je begint te eten en het lijkt alsof de rem losgaat. ‘Een extra koekje maakt vast niet veel verschil,’ denk je dan. Maar zijn het echt alleen die extra koekjes? Is diëten wel de sleutel tot blijvend gewichtsverlies?

Vragen waar ik lang mee worstelde. Vooral bewust eten leek een uitdaging. Hoe kan ik bewustere keuzes maken en volhouden zonder het plezier in eten te verliezen? We weten allemaal dat een banaan beter is dan een zak chips, maar hoe transformeer je die kennis naar actie?

Goed nieuws! Door je mindset te veranderen sta je 1-0 voor, en ik wil deze 5 hacks gratis met jou delen. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar vooral om hoe je naar voeding kijkt. Daarom geef ik jou de kans om mijn e-book gratis te downloaden, waarin ik je meeneem in de allesveranderende hacks naar een bewustere en gezondere levensstijl.

Deze hacks zijn voor jou als je

Voorgoed wilt afrekenen met doemgedachten en eindelijk blijvend kilo’s wilt verliezen

✔ Wilt ontdekken hoe afvallen voor jou werkt in plaats van dat jij je altijd maar moet aanpassen aan het dieet

✔ Wat nu eigenlijk dé basis van succesvol afvallen is en dat is werken aan je eigen mindset

✔ Hoe je daadwerkelijk gaat voelen dat afvallen niet perse moeilijk of een lijdensweg is, eigenlijk kan het best simpel zijn!

Ik zie dat veel vrouwen worstelen met hun gewicht en hierdoor onzeker worden. Maar dat is niet nodig. Afvallen is geen complexe puzzel; het gaat om de juiste aanpak. En dat begint met een stukje mindset! ✨

 

Wat nou als je daardoor

Geen stress meer hebt over het gewicht op de weegschaal

Kunt blijven genieten van je lievelingseten

Niet schuldig voelt na snacken

 

Feestjes, gezelligheid, borrelen.. noem het maar op. Je wilt je graag inhouden maar toch lukt dat vaak niet. Het is veel te gezellig en het gezond eten komt ‘maandag wel weer’. Je voelt je schuldig, het lukt niet en je raakt gefrustreerd.

Waarom lukt het mij nou niet om dit vol te houden?

Een aantal jaar geleden voelde ik mij net zo. Totdat ik besloot dat het anders kon! Het leven kan best leuk zijn met lekker eten maar toch op een gezond gewicht blijven.

Ik volg deze methode al een paar jaar. Ik behoud mijn gewicht, voel me goed en heb geen schuldgevoel als ik af en toe een pizza eet of gezellig met vrienden een drankje doe. En dit wil ik jou ook laten ervaren! 🤗 Maar het begint allemaal bij je eigen mindset! Daarom heb ik speciaal voor jou de meest effectieve mindset hacks opgeschreven, die je helpen om een andere kijk op voeding te ontwikkelen.

#5 Mindset Hacks voor het verliezen van ongeveer 8 kg.

Na aanvraag ontvang je het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.

🔒