De eerste stappen om af te vallen in 7 dagen. 

Wil jij afvallen of vet verliezen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al meerdere diëten geprobeerd maar val je snel terug in oude gewoontes? Val 0,5 tot 1 kg af met mijn methode. En leer hoe je een nieuwe leefstijl implementeert die je makkelijk vol kan houden. Alles begint bij de basis!

Herken je dit?

👉 Je hebt al meerdere programma’s geprobeerd. Maar geen enkel heeft succes opgeleverd voor langere termijn waardoor je snel in oude patronen terug viel.

👉 Je behoudt geen motivatie waardoor je snel opgeeft. Je wil graag afvallen maar je kan geen nee zeggen tegen verleidingen daardoor ben je vaak terug bij af en geef je snel op.

👉 Je hebt het idee dat je om af te vallen maar weinig mag eten. Waardoor je snel het welbekende jo-jo effect ervaart.

👉 Je vind dat de meeste programma’s toch niet bij jou passen en daardoor hou je het niet vol. Je bent eraan toe om van het leven te genieten maar ook van al dat lekkere eten.

👉 Je bent onzeker over jezelf waardoor je jezelf belemmerd en tegenhoudt, waardoor je eigenlijk alleen maar meer onzekerder wordt.

👉 Je vind het spannend om te starten aan iets waarvan je niet zeker weet of het werkt, maar je bent vastberaden om die kilo’s eraf te krijgen en gemotiveerd om hier alles aan te doen.

Wat als ik je vertel dat het ook makkelijker kan

Je kunt talloze programma’s blijven proberen. Aansluiten bij andere coaches, boeken lezen over afvallen of het zelf proberen. Ik kan je beloven dat je dan over een aantal maanden nog steeds in dezelfde benauwde situatie zit. Of je kiest er vandaag voor om de eerste stappen te zetten voor gezond afvallen, waardoor je nooit meer opzoek hoeft naar een ander ‘dieet’.

Ik ken mijn mensen, de mensen waarmee ik gewerkt heb. En ik weet ook wat jij nu denkt: “Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, of ik kijk eerst naar iets wat mij op korte termijn snel resultaat levert’. Besef alsjeblieft dat dit de grootste valkuil is. Ik ben niet heilig, een aantal jaren terug stond ik ook in jouw schoenen en wist ik het ook niet. Maarja.. door deze denkwijze gebeurde er vrijwel helemaal niets. Omdat ik simpelweg de schuld gaf aan de programma’s en niet aan mijzelf. Dankzij de investering die ik toen heb gemaakt en de kennis die ik rijker ben geworden, geniet ik nu vol van het leven en kan ik blijven eten wat ik lekker vindt. En dit gun ik jou ook!

Je hebt dus twee keuzes

Of je zoekt door en je blijft doen wat je altijd deed, om er achter te komen over een aantal weken dat je nog steeds in hetzelfde cirkeltje dwaalt.

Of je investeert en start vandaag met het 7-daagse programma die al eerder heeft bewezen dat het effectief is. Zodat jij de basis van jouw gezondheid goed zet waardoor jij op lange termijn niet terug valt in oude patronen. En waardoor afvallen leuk is en blijft. Een gezonde jij is een slanke jij 😉

Ik hoef jou niet te vertellen dat dit de snelste route is naar resultaat.

 

 

 

Laat mij je helpen

De afgelopen jaren heb ik gezien hoe mensen die een quick fix wilde gemakkelijker terug vielen in oude patronen. En die 5 kg die ze er mooi af hadden ook zo weer bij hadden. Ik leer jou zonder dat je het jojo effect ervaart hoe je dit structureel op een makkelijke en leuke manier in je leven kunt implementeren. Zodat je kunt genieten van het leven en lekker kunt blijven eten.

Zelf heb ik dit ook moeten leren, maar daardoor kan ik op de dag van vandaag wel leven zoals ik nu leef. En dat is op een stabiel gewicht, zonder dat ik aankom. En chocolade (want daar hou ik echt heel erg van) kan blijven eten. Maar belangrijkste misschien nog wel, zonder dat ik mij daar schuldig over hoef te voelen.

Dit is wat Kim zegt

Het programma heeft mij erdoorheen geholpen dat alles stap voor stap gaat. In dit programma word je bewust van wat je huidige levensstijl is en hoe je dat kan veranderen op een goede manier dus hoef je niet van de ene op de andere dag je levensstijl volledig om te gooien. Maar werk je toe naar een gezonder leefpatroon, iets wat veel makkelijker vol te houden is als je het mij vraagt.

Kim Goudriaan

Mijn filosofie

Hoi, ik ben Laura en ik geloof er in dat je kunt genieten van het leven EN kunt blijven eten wat je lekker vindt. Ik bedoel wie houdt er nou niet van chocolade?

In 2016 begon mijn afvalstart proces. Ik sport al sinds ik mij kan herinneren maar stond nooit stil bij wat voeding voor je kan betekenen. Tot 2016.. Ik had een bijbaan in de sportschool waar ik mensen hielp o.a. met trainingsschema’s maken, personal training en groepslessen. Ik werd opgeleid in de fitnessbranche en paste mijn kennis toe in de praktijk. Mooi toch?

Er kwam een moment dat ik wilde afvallen en dacht.. oké en nu, waar begin ik? Toen ben ik begonnen met sportvasten. Ook wel een crashdieet genoemd. In 10 dagen verloor ik 4 kg, maar het enige wat ik at/dronk was sap.

Ik behaalde mijn doel maar viel al snel terug in oude patronen. Nou ja je raad het al, ik was vrij teleurgesteld en weer 4 kg zwaarder. Ik dacht oké dit moet toch ook anders kunnen?

En dat was het moment dat ik mij ging verdiepen in voeding. Ja oké naast de bijbaan in de sportschool waar je de basis leert kennen maar waar de focus meer lag op bewegen dan op voeding. Nou dat ben ik toen gaan doen en ik behaalde zelf echt super resultaat waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb.

Dit ging ik ook toepassen bij mijn cliënten waar ik in de sportschool personal training aan gaf. En wouw wat een progressie en resultaten!

Dat gun ik jou ook!

Hoe ziet het programma eruit?

Wat leer je?

 Waarom je bepaalde keuzes maakt en waarom dit tot op de dag van vandaag niet heeft gewerkt
Hoe je de eerste stappen zet om blijvend af te vallen
 Hoe je gemakkelijk je nieuwe eetpatroon implementeert in je dagelijks leven
Door de ondersteunende video’s in het programma leer je alles wat je moet weten over blijvend gewicht verliezen
Maar vooral belangrijk hoe je je geen zorgen meer hoeft te maken over je gewicht

Wat krijg je?

 Een gangbaar online programma met een 7-daagse stappenplan waarin je de basis van afvallen leert
 Een fijn programma dat zo is opgebouwd dat je niet ‘te veel’ ineenkeer hoeft te doen en uit te voeren
 Een weekplanner dat structuur en houvast biedt
 Waardevolle video’s/ documenten/ informatie voor alle nodige kennis
 Een Gratis sportschema zodat jij lekker kunt gaan bewegen

Wat Martine zegt

Yes! Ik heb 2 mijlpalen behaald. 🥳 Ik weeg nu onder de 69 kg (3 kg eraf!) en het lukte me eindelijk om voldoende eiwitten te eten zonder het vet% te overschrijden. 😁 Blij weer door!

Ik herken, dat ik veel te veel at en ook te vaak chips of ongezondere dingen. Door dat weg te nemen en te sporten en meer te bewegen, kom ik tot dit gewenste resultaat. Ik heb nu al het gevoel dat ik geen dieet volg maar mijn structuur aanpas. Ik ben gelukkig ook niet als een malle calorieën aan het tellen waardoor ik me ook niet schuldig voel als ik eens iets anders eet wat niet in mijn weekmenu thuishoort of als ik een stukje taart of wijn neem op een feestje. Zo lekker is dat!

Martine

Wat brengt dit programma jou?

Na dit programma heb jij de eerste stappen gezet voor gezond afvallen waardoor je lekker in je vel zit, meer energie ervaart en je zelfverzekerder voelt

Je hebt nieuwe gewoontes gecreëerd die er voor zorgen dat je niet meer het jo-jo effect zult ervaren of terug valt in oude ongezonde gewoontes. Dit levert jou rust en geeft jou een gevoel van zekerheid. Omdat je exact weet wat je moet doen om blijvend gewicht te verliezen

Het programma is zo geïmplementeerd in jou dagelijks leven dat je moeiteloos kunt afvallen. Je weet hoe je dit op lange termijn kunt blijven doen zonder dat het je energie kost. Je kunt namelijk blijven eten wat je lekker vindt en genieten van het leven zonder dat je jezelf enige restricties hoeft voor te leggen

Last but not least weet je hoe je blijvend gewicht verliest waardoor je meer rust en ontspanning ervaart.

Het programma is ALLEEN geschikt voor jou als

Je bereid bent je huidig voedingspatroon aan te passen
Je bereid bent om te investeren in jezelf en er tijd voor vrij maakt
Je leven wil verbeteren en een stukje mooier wil maken door het aangaan van een juiste balans

Wat Margaretha zegt…

Het programma heeft mij erdoorheen geholpen dat alles stap voor stap gaat. In dit programma word je bewust van wat je huidige levensstijl is en hoe je dat kan veranderen op een goede manier dus hoef je niet van de ene op de andere dag je levensstijl volledig om te gooien. Maar werk je toe naar een gezonder leefpatroon, iets wat veel makkelijker vol te houden is als je het mij vraagt.

Margaretha

Aan de slag

In dit programma ga jij leren de eerste stappen te zetten om blijvend gewicht te verliezen. Een leven vol vrijheid en lekker eten zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je gewicht!

89,- euro (incl. btw)
___________________________

  Een online programma waarin je precies en stap voor stap leert hoe jij effectief blijvend gewicht kunt verliezen: van het creëren van een gewoonte tot daadwerkelijk je doel bereiken (en alle stapjes er tussenin ;))
  Praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag gaat en zodat je meteen kunt beginnen met werken naar je doel
  Praktische video’s waarin je alle informatie/ kennis meekrijgt die jij moet weten om blijvend gewicht te verliezen
  Een online leeromgeving waarin je het online programma op je gemak kunt volgen en uitvoeren. Geen overload aan informatie maar alles in een rustig tempo.
  Een online gids die je kan gebruiken als handboek bij aanschaf van het programma zodat je de informatie voor altijd nog in je bezit hebt

 

Laura heeft mij het zetje gegeven dat ik nodig had en ik weet zeker dat ik deze levensstijl blijf volhouden. Met name minder suiker en niet teveel eten. Het voelt te goed om daarmee te stoppen. Ik moest even een schop onder mijn kont krijgen om te kiezen voor de gezondere weg. En dat doe ik nu. Dus dankjewel!

Saskia

Het programma heeft mij geleerd om gezonder te eten. Meer fruit en meer groentes. Het positieve hiervan is dat ik nu meer gezondere voeding eet en bewuster keuzes maak

Jamie

Ja maar….

Dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik heb al zoveel geprobeerd, Sonja Bakker, koolhydraatarm, Personal body plan, Weightwatchers en dit is weer een investering

Eerlijk? Dit is een echt een lage investering voor een programma met ZO veel waardevolle inhoud. Je betaald slechts 2 euro per dag. Dat zijn een aantal cappucino’s per week minder. Serieus, waar twijfel je over? En blijkt het dat het toch niks voor je is? Dan krijg je je geld terug. (Er zijn slechts 2 personen van de 100 die hier gebruik van gemaakt hebben, dat wil wel wat zeggen toch?).

Ik heb geen tijd

Geen probleem je kan het programma in je eigen tijd volgen. De stof is zo ingedeeld dat je het op je eigen gemak en op je eigen tempo kan volgen. Dit zorgt er voor dat je niet zal achterlopen of belangrijke informatie zal missen. Alles staat voor jou klaar en je kan overal gemakkelijk bij wanneer jou dat uitkomt.

Ik mis snel motivatie

In dit programma is mindset een onderdeel. Je leert in stappen hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Daarnaast hebben we de community vol liked minded mensen die net zoals jij het afvalproces doorlopen. Waar ook veel steun uit te halen is.

Dummy

Voor mensen die de “schuld” van eventuele interne struggles en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid bij anderen blijven leggen. Als je niet bereid bent verantwoording te nemen en de regie over je leven in eigen hand te nemen, dan kan dit programma niks voor je doen.

Zijn de recepten ingewikkeld?

Het mooie aan dit programma is dat jij zelf je recepten bij elkaar stelt (met hulp natuurlijk) zo kun je exact blijven eten wat je lekker vindt (met wellicht een gezondere touch). Dus je hoeft geen gekke dingen die je nooit at of lust ineens wel te eten.

Ik twijfel..

Als je twijfelt zeg ik: doen. Je bent nog steeds aan het lezen en dat is niet zonder reden. Je hebt solide redenen om mee te doen, echter moet je jezelf schijnbaar nog overtuigen dat jij het waard bent.
Bij deze: DAT BEN JE! Jij bent het waard, je lichaam is het waard 😉

Voor wie is het niet geschikt dan?

Voor mensen die de “schuld” van eventuele interne struggles en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid bij anderen blijven leggen. Als je niet bereid bent verantwoording te nemen en de regie over je leven in eigen hand te nemen, dan kan dit programma niks voor je doen.