Gelukt, maar wacht even..

Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spambox terecht komt..

Check ook even onderstaande korte video!

Waarom lukt het jou niet om die kilo’s blijvend kwijt te raken?

Ik begrijp maar al te goed hoe complex de reis van gewichtsverlies kan zijn. Het lijkt alsof die kilo’s gewoonweg niet willen verdwijnen, hoe hard je ook je best doet. Maar maak je geen zorgen, want ik heb nu iets geweldigs voor jou waarmee je de exacte reden kunt ontdekken waarom dit nog niet is gelukt. Het is tijd om eerlijk naar jezelf te kijken en te ontdekken welke obstakels jouw gewichtsverlies in de weg staan.

Misschien denk je: “Nou, ik weet al waar het aan ligt.” Maar ik heb gemerkt dat dit vaak wordt onderschat en dat er waarschijnlijk een diepere reden is waarom het je nog steeds niet is gelukt om die kilo’s eindelijk kwijt te raken. Daarom heb ik speciaal voor jou een mini-course gemaakt die je zal helpen bij het identificeren van de mogelijke obstakels die jouw gewichtsverlies belemmeren. De zogenoemde checklist-methode. Met deze methode kun je de 3-daagse training ook gemakkelijker direct toepassen omdat je al meteen duidelijkheid hebt en zo de training veel persoonlijker kunt benaderen.

Door deze checklist-methode mini course te gebruiken, ondervind je de echte reden waarom het je tot nu toe steeds niet lukt. Het biedt handvatten om obstakels te overwinnen, realistische doelen te stellen en positieve veranderingen door te voeren die blijvend kunnen zijn.

Ik geloof dat je de juiste stappen kan zetten en de verandering kan realiseren waar je al zo lang naar verlangt. Jij ben klaar om  gewichtsverlies aan te pakken en te werken aan een gezondere versie van jezelf.

Ontdek met de mini course jouw persoonlijke obstakels om nu eindelijk succesvol gewicht te kunnen verliezen!

Nu tijdelijk voor slechts 11,99 in plaats van voor 30 euro

Kom achter jouw obstakels!

1 welke redenen zijn er

Waarom afvallen jou niet lukt kan aan heel veel redenen liggen, zonder dat je er zelf bij stilstaat. Kom achter de reden!

2 welke is voor jou van toepassing

Met de checklist-methode ga je bij jezelf na welke voor jou van toepassing is!

3 wat kun je hieraan doen

Maak de 3-daagse training nog persoonlijker door direct aan de slag te gaan met jouw specifieke redenen en motivaties.

"Genoeg van die eindeloze strijd tegen die kilo's? Het is tijd om de pijn van teleurstelling en frustratie achter je te laten. Gun jezelf de vrijheid om weer in je favoriete kleding te passen, vol zelfvertrouwen en met een glimlach. Samen overwinnen we jouw gewichtsobstakels!"