Gratis live masterclass

‘Start 2023 met een maatje minder’

Start 2023 met een maatje minder

Wil jij het nieuwe jaar goed starten en na de feestdagen graag wat kilo’s er af? Heb je het gevoel dat je naar een maatje minder wilt?

Ben jij er klaar mee dat ‘niets werkt’ en wil je eindelijk effectief stappen zetten om af te vallen? Maar heb je geen motivatie of weet je niet waar je moet beginnen?

Misschien herken je dit wel:

👉 Je volgt een dieet, dat werkt, maar valt daarna snel terug in oude gewoontes
👉Je behoudt geen motivatie waardoor je snel opgeeft. Je wil graag afvallen maar je kan geen nee zeggen tegen verleidingen daardoor ben je vaak terug bij af en geef je op
👉 Je hebt het idee dat je om af te vallen maar weinig mag eten
👉 Wanneer je er aan denkt dat je iets ‘moet’ vind je het lastig om een dieet op lange termijn vol te houden

Na deze masterclass weet jij

✅ Hoe je succesvol naar een maatje minder gaat zodat jij je lekkerder en beter in je lichaam voelt
Hoe je weet hoe afvallen voor jou wel werkt zodat je nooit meer het jo-jo effect ervaart

 Hoe je kan genieten van het leven en het lekkere eten zonder je achteraf schuldig te voelen

Waarom afvallen niet moeilijk is en hoe je dicht bij jezelf blijft waardoor het niet voelt als ‘diëten’

In deze gratis online masterclass vertel ik je de absolute must-do’s om succesvol af te vallen. Zodat jij eindelijk het doel bereikt dat je zo graag wilt. Waarbij je geen jo-jo effect meer ervaart en kan blijven eten wat je lekker vindt zonder je achteraf schuldig te voelen!

“Yes! Ik heb 2 mijlpalen behaald. 🥳 Ik weeg nu onder de 69 kg (3 kg eraf!) en het lukt me eindelijk voldoende eiwitten te eten. Blij weer door!😁”

Martine

“Mijn resultaat is eigenlijk precies wat ik wilde behalen, ook 3 kilo kwijt in 4 weken.. Ik zou er graag nog 3 kwijt raken. Mijn belangrijkste inzicht is eigenlijk dat ik wel gezond at maar gewoon veel te veel. Ik merk nu ik minder eet dat ik ook geen honger heb en dat het helemaal prima is zo!”

Micky

“Van de 92 naar de 88 kilo 💪👊”

Margaretha

Even voorstellen

Hoi, ik ben Laura en ik geloof er in dat je kunt genieten van het leven EN kunt blijven eten wat je lekker vindt. Ik bedoel wie houdt er nou niet van chocolade?

Optimistisch, ondernemend, doorzetter, dromer, lief, sociaal, behulpzaam… zijn de meest genoemde eigenschappen die ik van mijn lieve vrienden/ familie heb terug gekregen. Ja ik kan ook wel over mijzelf zeggen dat ik dit ben maar dit horen van een ander geeft toch een beter beeld van hoe het ‘echt’ is.

Ik sport al jaaáren maar stond eigenlijk nooit stil bij de betekenis van voeding. Tot 2016.. Ik werkte in de sportschool waar ik mensen hielp o.a. met trainingsschema’s maken, personal training en groepslessen. Ik werd opgeleid in de fitnessbranche en paste mijn kennis toe in de praktijk. Mooi toch?

Toen ik zelf wilde afvallen wist ik niet waar ik moest beginnen en deed ik maar wat. Ik behaalde mijn doel maar viel al snel terug in oude patronen. Nou ja je raad het al, ik was vrij teleurgesteld en weer 4 kg zwaarder. Ik dacht oké dit moet toch ook anders kunnen? En daar ben ik achter gekomen. Hoe? Dat deel ik graag met jou in mijn masterclass!

Hoe werkt het?

👉 Je ontvangt na aanmelding een link in je mail (check ook je spambox)

👉 Noteer woensdag 18 januari 20:00uur in je agenda

👉 Maak het jezelf comfy sit-back and relax

P.s.: Het is via zoom dus je bent zelf ook zichtbaar (niet verplicht, camera mag ook uit)