Hey, jij wilt de eerste stap zetten… goed bezig!

Wil je een leven leiden waarin je alles kan blijven eten wat je wil terwijl je op een gezond gewicht blijft? Dan is de Community écht iets voor jou. Wat fijn dat je er bent!

Mijn naam is Laura van Noort en ik heb met vreugde deze groep opgezet. Om elkaar te motiveren, ondersteunen, informeren, ervaringen te delen en frustraties te bespreken. Zodat je het niet alleen hoeft uit te zoeken. Ik heb deze groep opgezet en ben daarnaast oprichter van het Vet Goed Afvallen programma, voor vrouwen die op een gezonde manier wil afvallen.

Veel mensen struggelen met het verbeteren van hun eetgewoontes. Dat is zonde, want het hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan best genieten van eten en daarnaast gezonde keuzes maken. Het gaat om een balans die cruciaal is voor een gezonde leefstijl. In deze groep kan je schaamteloos je authentieke zelf zijn. Niemand beoordeeld jou, zo houden we de groep veilig.

Gratis handige tips, tricks & inspiratie

 

Doordat je in de Community handige tips, tricks en inspiratie met elkaar deelt, weet jij wat je moet doen voor jouw afvalproces. Je krijgt nuttige informatie mee die je direct kan toepassen!

Het voordeel van de groep is dat er net zoals jij anderen zijn die mogelijk hetzelfde ervaren, je voelt je gehoord. Zo help je elkaar en kom je steeds een stap dichterbij je einddoel. Dus voel je vrij om je ervaringen te delen, stel je vragen en beantwoord die van een ander. Door allemaal bij te dragen, profiteren we daar als groep van. En het is leuk!

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en wens je veel succes met jouw afvalproces.

Lieve groetjes,

Laura