Je weet best wat er misgaat, maar toch lukt het je niet alleen.

Hoe ga je ervoor zorgen dat je jouw gewicht nu eens goed aanpakt, zodat je nooit meer hoeft te dieten?

Je wilt het nu goed aanpakken met een eetpatroon dat je vol kunt houden, waarbij je lekkers kunt blijven eten en waarmee je ook kunt afvallen!

En precies dit kan ik jou leren door middel van 1 op 1 coaching.

Niet nodig om alles drastisch om te gooien

Als het om gewichtsverlies gaat, hoor je vaak het advies om gewoon minder te eten. Maar ik kan ik je vertellen dat het allemaal veel makkelijker en leuker kan dan dat!

Om écht succesvol gewicht te verliezen en te voorkomen dat die vervelende kilo’s weer aan je lijf plakken, moet je jouw denkwijze veranderen.

Gewichtsverlies draait eigenlijk om het veranderen van je mindset. We weten allemaal dat het niet nodig is om een hele zak chips naar binnen te werken, maar waarom is het toch zo verleidelijk om door te blijven knabbelen tot die zak helemaal leeg is…

Op die momenten dat je lichaam schreeuwt om die zak chips, lijkt alleen die zak chips je de enige redding te bieden.

Maar geloof me, er is een veel makkelijkere manier om dit aan te pakken zonder dat je alles drastisch hoeft om te gooien!

Bereik jouw ideale gewicht

Je weet best wat gezonde voeding is, maar het lukt je niet alleen om die gezonde keuzes te maken.

Duik jij na een drukke dag de voorraadkast in, terwijl je weet dat je het eigenlijk beter niet kunt doen?

Je hebt van alles geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat?

In mijn 1-op-1 programma leer ik je onder mijn begeleiding hoe je 0,5 tot 1 kg per week afvalt met gewone dagelijkse voeding zonder dat je hele drastische veranderingen hoeft te maken.

Wat je doel ook is, jij kunt dit. Sterker nog, je bent jezelf dit verschuldigd. En je gaat bereiken wat je wilt bereiken. Afvallen hoeft niet moeilijk en ‘zwaar’ te zijn. Je moet alleen even weten hoe je dit slim aanpakt! En dat kan ik jou laten zien.

Wie kan jou beter vertellen wat het oplevert dan een voorgaande deelnemer:

Ik heb met het “VGA Traject” zeker mijn doel bereikt. Jij hebt me laten zien dat ik kán afvallen – en dat op een duurzame manier. Dankzij jou heb ik strategieën geleerd die ik kan toepassen om zelfstandig tot mijn doelgewicht te komen en je hebt me de afgelopen weken geholpen om stap voor stap gezonde gewoontes op te bouwen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Ik waardeer niet alleen je vakkennis, maar ook je vrolijke en enthousiaste manier van coachen. Je wist me uit mijn comfort zone te trekken en af en toe “tough love” uit te delen, wanneer ik dat nodig had om de volgende stap te kunnen maken. Zonder jou was ik nog steeds aan het tobben en niet effectief bezig en ik ben blij dat jij me tijd en frustratie hebt bespaart, door een mooi gestructureerd programma op te zetten.

Claudia

Stel je voor

Je hebt een aanpak gevonden die je vol kunt houden, waardoor eindelijk die kilo’s eraf gaan.

Je ziet zichtbare resultaten, zoals een slankere buik en strakkere benen

Niet meer de hele dag bezig zijn met wat je wel en niet mag eten

Je geniet bewust van lekker eten en drinken want je  hoeft geen voeding uit te sluiten

Afvallen met gewone dagelijkse voeding? 

Zonder poespas of gekke shakes? Dan ben je bij mij bij het juiste adres. We kijken eerst naar jouw huidig voedingspatroon. Om vervolgens samen te kijken waar we kunnen verbeteren. Met mijn deskundigheid adviseer ik jou wat er nodig is om met dagelijkse voeding af te vallen. Zodat jij eindelijk die kilo’s verliest en er blijvend afhoudt.

Stel je voor dat je elke dag vol energie en motivatie opstaat, zonder het gevoel van falen door mislukte crashdiëten. Verlos jezelf van emotie-eten en schuldgevoelens, en maak zelfverzekerde keuzes die goed zijn voor jou en jouw lichaam.

Leer op een gezonde manier afvallen en op gewicht blijven, zonder restricties of strenge regels.

Leer hoe je jouw gewichtsverlies succesvol behaalt zonder het gevoel op dieet te zijn. Ontdek hoe je kunt blijven genieten van je favoriete snacks zonder schuldgevoelens. Bekijk de weegschaal slechts als een getal en ga vol vertrouwen naar sociale evenementen, zonder zorgen over je gewicht. Samen gaan we aan de slag met het beste persoonlijke plan voor jou!

AAN DE SLAG

✔ 12 weken online persoonlijke begeleiding
✔ 8 uitgebreide 1 op 1 sessies via Zoom
✔ Inclusief je eigen Vet Goed Afvallen gids

🎁 Gratis toegang tot de online academy

Plan nu vrijblijvend een consult met mij in.
Geen zorgen je zit dan nog nergens aan vast.

Vet kwijtraken zonder streng dieet

Je staat voor je kledingkast en je ogen worden aangetrokken door die ene spijkerbroek die al zo lang ongedragen in de hoek ligt. Je twijfelt even, zal ik het proberen? Maar dan trek je de broek aan en… hij zit perfect! Je voelt je geweldig en straalt van zelfvertrouwen. Met mijn hulp is dit precies wat je kunt bereiken!

Maar er is meer. Door de persoonlijke methode die ik je ga leren, ontdek je precies wat je moet doen om succesvol vet kwijt te raken zonder strenge diëten. En nog belangrijker, je leert hoe je dit gewicht kunt behouden en voorkomen dat je weer aankomt.

Het eigen maken van het plan kost je weinig energie. Het wordt een natuurlijk onderdeel van jouw levensstijl en je zult merken dat het steeds gemakkelijker wordt.

En tot slot leer je hoe je een positieve mindset kunt ontwikkelen, zodat afvallen niet langer als een strijd voelt, maar als iets leuks.

 

“Als je houdt van nuchterheid en praktische stappen, ben je op het juiste adres. Ik heb alle handvatten om je succesvol daarin te begeleiden.”

En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.

Door het programma heb ik geleerd dat met eenvoudige stappen je heel makkelijk je eetgewoontes kunt aanpassen. Waardoor je in een aantal weken tijd, toch wat afvalt. En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.

Sayen

Ik had vaak eetbuien en at niet altijd even gezond. Laura en haar programma hebben mij goed geholpen om daar verandering in te brengen.

Ik eet nu veel gezonder en ben ook wat afgevallen!

Wat ik heel fijn vind is dat Laura je ook persoonlijk helpt. Ik raad Laura en het programma aan iedereen die gezonder wilt leven en daar de nodige en lieve steun bij nodig heeft!

Sheila

Niet alles in één keer maar rustig beginnen en kijken wat voor mij wel of niet werkt.

Laura haar ondersteuning heeft geholpen. Wat voor mij enorm fijn was. Daar waar ik het even moeilijk had of een vraag had over een bepaald onderwerp kon ik dat altijd vragen dat was super fijn.

Kim

Ja maar..
Dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik heb al zoveel geprobeerd en dit is weer een investering

Ik begrijp je wantrouwen, maar stel jezelf eens eerlijk de vraag. Wil je blijven hangen en het ‘toch weer zelf uitzoeken’, wat tot op heden dus niet is gelukt? Of durf je in jezelf te investeren zodat je nooit meer een dieet uberhaupt hoeft te volgen? Als je de succesverhalen van andere dames leest, wat houdt je dan tegen? 😉

Ik heb geen tijd

Geen probleem, het tempo bepalen we samen. Dit zorgt ervoor dat je niet zal achterlopen of belangrijke informatie zal missen. Ik ben jouw persoonlijke coach en zal je altijd voorzien van de juiste kennis en informatie op de momenten dat jij het nodig hebt. Zo zul je niets missen.

Ik mis snel motivatie

In dit programma besteden we veel aandacht aan je mindset. Naast mijn coaching als ondersteuning, zullen we stap voor stap werken aan het cultiveren van positieve gedachten die je zullen helpen bij het overwinnen van obstakels.

Ik vind het programma te lang

Afvallen in korte termijn is nooit helemaal realistisch. Omdat de kans groter is dat je het jo jo effect zal ervaren en terugvalt in oude gewoontes.

12 weken is minimaal de duur om een nieuwe gewoonte in de basis goed te krijgen. En dat is precies hetgeen waar in dit programma de focus op ligt.

Dummy

Voor mensen die de “schuld” van eventuele interne struggles en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid bij anderen blijven leggen. Als je niet bereid bent verantwoording te nemen en de regie over je leven in eigen hand te nemen, dan kan dit programma niks voor je doen.

Zijn de recepten ingewikkeld?

Het mooie aan dit programma is dat jij zelf je recepten bij elkaar stelt (met hulp natuurlijk) zo kun je exact blijven eten wat je lekker vindt (met wellicht een gezondere touch). Dus je hoeft geen gekke dingen die je nooit at of lust ineens wel te eten.

Ik heb een gezin waar ik rekening mee moet houden

Het leuke aan dit programma is dat jij zelf de controle hebt over wat je gaat eten. Zo kun je gemakkelijk je gezin erbij betrekken en hoef je geen drastische aanpassingen te maken. Op deze manier betrek je direct je gezin bij een gezonde en duurzame leefstijl.

Ik twijfel..

Als je twijfelt zeg ik: doen. Je bent nog steeds aan het lezen en dat is niet zonder reden. Je hebt solide redenen om mee te doen, echter moet je jezelf schijnbaar nog overtuigen dat jij het waard bent.
Bij deze: DAT BEN JE! Jij bent het waard, je lichaam is het waard 😉

Voor wie is het niet geschikt dan?

Voor mensen die de “schuld” van eventuele interne struggles en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid bij anderen blijven leggen. Als je niet bereid bent verantwoording te nemen en de regie over je leven in eigen hand te nemen, dan kan dit programma niks voor je doen.

 

Zie hier nog wat resultaten..