Ik hoef jou niet te vertellen dat een banaan gezonder is dan een zak chips

Hoe zorg je er nu voor dat je jouw gewicht eindelijk goed aanpakt en je nooit meer een dieet hoeft te volgen?

Je wilt weer in die ene broek passen en meer zelfvertrouwen krijgen, toch? Je weet alleen niet hoe je dit slim aan moet pakken. Ik durf jou te vertellen dat het mogelijk is om 0,5 tot 1 kg per week af te vallen met gewone dagelijkse voeding. Lees vooral even verder 👉

Gefrustreerd omdat je niet weet waar het aan ligt dat je niet blijvend afvalt?

Je weet echt wel wat ongezonde voeding is en je hebt het gevoel dat je al redelijk gezond eet. Maar toch blijven die kilo’s er niet af. Dat frustreert je, want waar ligt het probleem nou eigenlijk?

Ik durf te zeggen dat je onduidelijkheid hebt over wat je inneemt en wat je verbruikt. Wat bedoel ik daarmee? Voor gewichtsverlies is het cruciaal om precies te weten welke hoeveelheden en welk voedsel je consumeert. Als dit voor jou niet duidelijk is, zul je ook niet afvallen. Hoe specifieker jij dit voor jezelf in kaart brengt, hoe makkelijker je je doelen zult bereiken. Maar dit hangt vaak ook samen met je mindset, en hier zie ik het vaak mis gaan. Volgens mij ben jij nu wel klaar om alles wat je weet over diëten los te laten, en te starten met een frisse blik zodat je eindelijk je doelen behaalt, toch?

Laat alles wat je dacht te weten over diëten los

Een aantal jaar geleden wilde ik 6 kilo afvallen, maar het leek wel alsof er niets veranderde. Toen besloot ik mijn eigen mindset aan te pakken en mijn kijk op dieten te veranderen. Ik kwam er toen achter dat alles begint bij gewone voeding en je manier van denken. En dat is ook hoe ik jou in mijn online programma kan helpen.

Nu geniet ik van het leven zonder me schuldig te voelen en kan ik blijven genieten van mijn favoriete maaltijden zonder aan te komen. Dit is precies wat ik mijn klanten leer. En ik gun jou hetzelfde succes! Stel je eens voor dat je in de spiegel kijkt, en dat je nu eindelijk het lichaam hebt waar je al een tijd naar verlangt.

Ik ben een nuchter persoon en ik hou ervan om mensen praktisch te begeleiden. Met begrijpende adviezen die passen in jouw persoonlijke leven.

Het begint allemaal met gedrag. Ik hoef jou niet te vertellen dat een banaan gezonder is dan een bak chips… Maar hoe maak je nu slimme keuzes en hoe verander je dit?

Ik weeg nu onder de 69 kg (3 kg eraf!) 🥳

Ik herken, dat ik veel te veel at en ook te vaak chips of ongezondere dingen. Door dat weg te nemen en te sporten en meer te bewegen, kom ik tot dit gewenste resultaat. Ik heb nu al het gevoel dat ik geen dieet volg maar mijn structuur aanpas.

Ik ben gelukkig ook niet als een malle calorieën aan het tellen waardoor ik me ook niet schuldig voel als ik eens iets anders eet wat niet in mijn weekmenu thuishoort of als ik een stukje taart of wijn neem op een feestje. Zo lekker is dat!”

Martine

Hoe kan mijn online programma Vet Goed Afvallen jou verder helpen

Het Vet Goed Afvallen programma is een verzameling van mijn beste adviezen en praktische stappen die voor jou het verschil gaan maken. Hoe je kunt afvallen met gewone dagelijkse voeding, zodat je nooit meer een ander dieet hoeft te volgen. Omdat je iets doet wat bij jouw leefstijl aansluit.

In plaats van dat ik jou vertel hoe geweldig de methode is, kun je hier succesverhalen lezen van dames die het programma hebben meegedaan!

Hoe werkt het?

✔ Je analyseert je huidige voedingspatroon om te begrijpen welke stappen jij kunt nemen om af te vallen.

✔ Je leert van mij op basic niveau wat voor jou de beste voeding is

✔ Stap voor stap leer jij hoe je goed voor jezelf kunt zorgen met gewone dagelijkse voeding

Met deze methode blijf je dicht bij jezelf door reguliere dagelijkse voeding, en hoef je geen andere diëten meer te volgen. A.d.h.v.mijn begeleiding kun je gewoon met dagelijkse voeding jou
afslankdoelen behalen. Want It fits your lifestyle!

Ik weet zeker dat ik deze levensstijl blijf volhouden.

Laura heeft mij net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Met name minder suiker en niet te veel eten.

Ik moest even een schop onder mijn kont krijgen om te kiezen voor de gezondere weg. En dat doe ik nu. Het voelt te goed om daarmee te stoppen!

Saskia

AAN DE SLAG

€155,00
  €97,-

✔ 8 weken online programma met  duidelijke, praktische en eenvoudig toe te passen stappen
Altijd voor jou beschikbaar wanneer het jou uitkomt
✔ Leer moeiteloos afvallen

Je kunt direct beginnen!

“Als je houdt van nuchterheid en praktische begeleiding, ben je op het juiste adres. Dan heb ik alle handvatten om je succesvol daarin te begeleiden.”

En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.

Door het programma heb ik geleerd dat met eenvoudige stappen je heel makkelijk je eetgewoontes kunt aanpassen. Waardoor je in een aantal weken tijd, toch wat afvalt. En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.

Sayen

Zonder jou was ik nog steeds aan het tobben en niet effectief bezig en ik ben blij dat jij me tijd en frustratie hebt bespaart, door een mooi gestructureerd programma op te zetten.

Jij hebt me laten zien dat ik kán afvallen – en dat op een duurzame manier. Dankzij jou heb ik strategieën geleerd die ik kan toepassen om zelfstandig tot mijn doelgewicht te komen en je hebt me de afgelopen weken geholpen om stap voor stap gezonde gewoontes op te bouwen.

Claudia

Ik had vaak eetbuien en at niet altijd even gezond. Laura en haar programma hebben mij goed geholpen om daar verandering in te brengen.

Ik eet nu veel gezonder en ben ook wat afgevallen!

Wat ik heel fijn vind is dat Laura je ook persoonlijk helpt. Ik raad Laura en het programma aan iedereen die gezonder wilt leven en daar de nodige en lieve steun bij nodig heeft!

Sheila

Wat leer je?

Concreet gezien, bestaat het programma uit:

Week 1: Waarom wat je nu doet niet werkt voor afvallen.

Week 2: Hoe je je huidig voedingspatroon aanpast naar een gezonder voedingspatroon.

Week 3: Hoe je je mindset shift waardoor je anders naar voeding en diëten leert kijken.

Week 4: Welke andere factoren invloed hebben op jouw afslankproces en hoe je hiermee omgaat.

Week 5: Hoe je je geen zorgen meer maakt over het gewicht op de weegschaal.

Week 6&7: Hoe je zorgt voor succes op de lange termijn.

Week 8: En tot slot hoe je op dat gewicht blijft.

Misschien klinkt dit nog wat vaag voor je. Maar elk lichaam en leefstijl is anders, het programma begeleid jou naar jouw leefstijl en daardoor weet jij precies wat jij nodig hebt voor jouw lichaam om bovengenoemde stappen stap-voor-stap uit te werken.

 

Wat ga jij bereiken met deze methode?

Door stap-voor-stap aan de slag te gaan zorg je ervoor dat je dicht bij jezelf blijft en geen al te drastische veranderingen hoeft door te maken waardoor kans op succes aanzienlijk wordt vergroot. En dit gewoon met dagelijkse voeding, waardoor je altijd dicht bij jezelf blijft.

Je staat voor je kledingkast en je ogen worden getrokken naar die ene spijkerbroek die al zo lang ongedragen in de hoek ligt. Je twijfelt even, zal ik het proberen? Je trekt de broek aan en… hij zit als gegoten! Je voelt je fantastisch en straalt van zelfvertrouwen. Dit is wat je kunt bereiken met deze methode!

Maar dat is nog niet alles. Door deze methode toe te passen, leer je precies wat je moet doen om succesvol af te vallen zonder streng dieet. En nog belangrijker, je leert hoe je dit gewicht kunt behouden en voorkomen dat je weer aankomt.

 

Start meteen!

Na registratie staat de eerste module voor jou klaar. Je krijgt direct toegang met een eigen inlog. Je kunt binnen 5 minuten al starten!

Deelname

Het programma is op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen, omdat het gericht is op gedragsverandering en aangepast is aan jouw specifieke situatie.

Inhoud

Wekelijks een nieuwe module
Praktische adviezen en opdrachten
Vet Goed Afvallen werkboek
Ondersteunende video’s
Regelmatige nieuwe challenges en trainingen

Zie hier resultaten van anderen

 

Als je nog steeds aan het lezen bent, waar wacht je dan op? Jij bent het waard!

 

AAN DE SLAG

€155,00
  €97,-

✔ 8 weken online programma met  duidelijke, praktische en eenvoudig toe te passen stappen
Altijd voor jou beschikbaar wanneer het jou uitkomt
✔ Leer moeiteloos afvallen

Je kunt direct beginnen!

Lees hier meer succesverhalen
Ja maar..
Dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik heb al zoveel geprobeerd en dit is weer een investering

Ik begrijp je wantrouwen, maar stel jezelf eens eerlijk de vraag. Wil je blijven hangen en het ‘toch weer zelf uitzoeken’, wat tot op heden dus niet is gelukt? Of durf je in jezelf te investeren zodat je nooit meer een dieet uberhaupt hoeft te volgen? Als je de succesverhalen van andere dames leest, wat houdt je dan tegen? 😉

Ik heb geen tijd

Geen probleem. Je kan het programma in je eigen tijd volgen. De stof is zo ingedeeld dat je het op je eigen gemak kunt volgen. Dit zorgt ervoor dat je niet zal achterlopen of belangrijke informatie zal missen. Alles staat voor jou klaar en je kan overal gemakkelijk bij wanneer jou dat uitkomt.

Ik mis snel motivatie

In dit programma is mindset een onderdeel. Je leert in stappen hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Daarnaast hebben we de community vol liked minded mensen die net zoals jij het afvalproces doorlopen. Waar ook veel steun uit te halen is.

Ik vind het programma te lang

Afvallen in korte termijn is nooit helemaal realistisch. Omdat de kans groter is dat je het jo jo effect zal ervaren en terugvalt in oude gewoontes.

8 weken is minimaal de duur om een nieuwe gewoonte in de basis goed te krijgen. En dat is precies hetgeen waar in dit programma de focus op ligt.

Dummy

Voor mensen die de “schuld” van eventuele interne struggles en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid bij anderen blijven leggen. Als je niet bereid bent verantwoording te nemen en de regie over je leven in eigen hand te nemen, dan kan dit programma niks voor je doen.

Zijn de recepten ingewikkeld?

Het mooie aan dit programma is dat jij zelf je recepten bij elkaar stelt (met hulp natuurlijk) zo kun je exact blijven eten wat je lekker vindt (met wellicht een gezondere touch). Dus je hoeft geen gekke dingen die je nooit at of lust ineens wel te eten.

Ik heb een gezin waar ik rekening mee moet houden

Het leuke aan dit programma is dat jij zelf de controle hebt over wat je gaat eten. Zo kun je gemakkelijk je gezin erbij betrekken en hoef je geen drastische aanpassingen te maken. Op deze manier betrek je direct je gezin bij een gezonde en duurzame leefstijl.

Ik twijfel..

Als je twijfelt zeg ik: doen. Je bent nog steeds aan het lezen en dat is niet zonder reden. Je hebt solide redenen om mee te doen, echter moet je jezelf schijnbaar nog overtuigen dat jij het waard bent.
Bij deze: DAT BEN JE! Jij bent het waard, je lichaam is het waard 😉

Voor wie is het niet geschikt dan?

Voor mensen die de “schuld” van eventuele interne struggles en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid bij anderen blijven leggen. Als je niet bereid bent verantwoording te nemen en de regie over je leven in eigen hand te nemen, dan kan dit programma niks voor je doen.