mijn naam is laura

Jaren geleden ontdekte ik dat afvallen voornamelijk draait om voeding, en dan niet alleen de kennis over voeding. Iedereen begrijpt dat een stuk banaan gezonder is dan een bak chips, maar waarom lukt het de meesten dan niet om deze gezonde keuzes vol te houden?

Daarom ben ik me vooral gaan richten op voeding en eetgedrag. Hoe kun je die keuzes daadwerkelijk veranderen?

Hoe kun je je bewust worden van de situatie wanneer je trek hebt in iets lekkers, en hoe kun je hiermee omgaan? Soms lijkt eten de enige oplossing, terwijl je diep van binnen wel beter weet.

 

Afvallen zonder poespas en gewoon met dagelijks eten

Na het afronden van mijn HBO-studie Sportmarketing, waarin voedingsleer een belangrijk onderdeel was, en mijn ervaring als personal trainer waarbij ik mensen persoonlijk heb begeleid bij het afvallen, kreeg ik het idee om mijn eigen programma te starten. En dat heb ik gedaan, dus hier sta ik dan. Ik help mensen via 1 op 1 coaching. Het is voor mij van groot belang dat de mensen die ik begeleid zich weer goed voelen. Het is fantastisch als ik daarbij kan helpen! 

A

Mijn vrienden beschrijven me als optimistisch, doorzetter, discipline, empatisch maar ook koppig en eigenwijs. Deze eigenschappen passen perfect bij het ondernemerschap. Als je op zoek bent naar een coach die zowel zachtmoedig als eerlijk kan zijn, maar ook bereid is om stevig advies te geven wanneer dat nodig is, dan ben ik de juiste persoon voor jou. Ik kijk altijd naar de persoon en ben niet bang om de waarheid te spreken. Ik ben nuchter van aard en geef de voorkeur aan duidelijke en concrete stappen, wat zich ook weerspiegelt in mijn benadering van coaching.

Dit ben ik in 9 feitjes

💁‍♀️ Wie, wat waar: Laura, 28 jaar, geboren in Noord-Holland
in een klein dorpje aan zee.

😄Wat vind ik suuuper leuk om te doen: Sporten, Crossfitten & Kickboksen, spelen met mijn liefste pup Novi (die je op de foto ziet) en natuurlijk mensen helpen met afvallen!

🙌 Waar maak je mij snachts voor wakker? Niet! Ik vind
slapen namelijk heel lekker. Wist je dat slapen heel belangrijk is als je wil afvallen?

💚 Waar sta ik voor? Ik geloof dat het beste dieet geen dieet is. Alles draait om habits habits habits en een gezonde balans. Met gewone dagelijkse voeding 😉

💪 Waar help ik mensen mee? Afvallen van minder/ meer dan 8 kg maar vooral het creëren van een gezondere leefstijl, waarbij ze gewoon kunnen eten wat ze lekker vinden en dat zonder schuldgevoel.

🙆‍♀️ Een gek feitje over mij: ik eet graag pindakaas met banaan op mijn brood en ik moet na alles altijd mijn handen wassen. Waarom? Geen idee haha

🍝 Mijn favoriete maaltijd: ik eet graag pastaaa. Ik zou dit echt elke dag kunnen eten.

Waar ben ik zoal mee bezig: Mensen helpen met het verbeteren van de relatie met voeding waarbij afvallen een logisch vervolg wordt. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik vind het GEWELDIG wat voor resultaten er behaald worden, en dat door mijn hulp. Mooier kan ik het niet krijgen!