Wat anderen zeggen..

Ik kan jou natuurlijk wel vertellen hoe fantastisch dit programma is. Maar dan krijg je zo’n ‘wij van WC-eend raden WC-eend aan’-verhaal. Dus in plaats daarvan laat ik anderen die mijn programma hebben gevolgd heel graag aan het woord. Zodat jij kan bepalen of jij dit resultaat ook wilt bereiken!

“Voordat ik het traject van Laura volgde, had ik moeite om een consistente gezonde leefstijl te houden. Ik had vaak eetbuien en at niet altijd even gezond. Laura en haar programma hebben mij goed geholpen om daar verandering in te brengen. Ik eet nu veel gezonder en ben ook wat afgevallen! Wat ik heel fijn vind is dat Laura je ook persoonlijk helpt. Ze vraagt vaak hoe het gaat en of ik ergens tegenaan loop. Daarnaast geeft ze veel informatie en organiseert ze leuke challenges. Ik raad Laura en het programma aan iedereen die gezonder wilt leven en daar de nodige en lieve steun bij nodig heeft.”

Sheila

“Wat een inspirerend en motiverend traject! Laura is zeer betrokken en kundig. Ze heeft me met praktische tips weten te motiveren om in 8 weken meer dan 5 kilo af te vallen en eetpatronen te doorbreken door meer bewustzijn te creëren. Niet zomaar een dieet, maar een methode waar je veel meer aan hebt om op lange termijn je doel te bereiken. Dank!”

“Dankzij de hulp van Laura heb ik mijn doelen kunnen behalen. Ik had dit niet gedacht! Ik wilde al zolang die kilo’s eraf maar alleen lukte het mij niet. Wat ik zo fijn vond is dat ik alles stap voor stap leerde en daardoor alles in mijn eigen tempo kon volgen. Heel fijn programma, zeker een aanrader!” 

Nanda

“Laura haar ondersteuning heeft geholpen omdat ik totaal niet wist waarbij moest beginnen omdat ik de draad totaal kwijt was. Wat voor mij enorm fijn was is dat we alles stap voor stap deden, niet alles in één keer maar rustig beginnen en kijken wat voor mij wel of niet werk, als ik zelf iets niet prettig vond werken was er altijd de mogelijkheid om te kijken naar een andere mogelijkheid. Daar waar ik het even moeilijk had of een vraag had over een bepaald onderwerp kon ik dat altijd vragen dat was super fijn.”

Kim

“Het traject bij Laura is zoveel meer dan alleen afvallen. Je mindset en andere factoren worden aangepakt, zodat je na het traject ook daadwerkelijk de kilo’s kwijt bent. Laura is een fijne vrouw die alles duidelijk uitlegt, geen vraag is teveel bij haar.”

Renee

“Het draait niet alleen om afvallen

maar ook de andere factoren rond je mindset worden aangepakt. En net daarom springt Laura er net iets meer uit dan dat je gewoon een ‘dieet’ zou volgen. Want dit is bij haar niet zomaar het geval, het is een persoonlijk traject. Gemaakt op jou eigen maat. Ik heb een hele goede ervaring met Laura. We zijn samen in een traject gestapt, met steeds een zeer goede begeleiding.
Zeker een aanrader ! ♥️ “

Zonder jou was ik nog steeds aan het tobben en niet effectief bezig..

“Ik heb met het “VGA Traject” zeker mijn doel bereikt. Jij hebt me laten zien dat ik kán afvallen – en dat op een duurzame manier. Dankzij jou heb ik strategieën geleerd die ik kan toepassen om zelfstandig tot mijn doelgewicht te komen en je hebt me de afgelopen weken geholpen om stap voor stap gezonde gewoontes op te bouwen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel.

Ik waardeer niet alleen je vakkennis, maar ook je vrolijke en enthousiaste manier van coachen. Je wist me uit mijn comfort zone te trekken en af en toe “tough love” uit te delen, wanneer ik dat nodig had om de volgende stap te kunnen maken. Zonder jou was ik nog steeds aan het tobben en niet effectief bezig en ik ben blij dat jij me tijd en frustratie hebt bespaart, door een mooi gestructureerd programma op te zetten.”

Claudia

“Laura heeft mij het zetje gegeven dat ik nodig had en ik weet zeker dat ik deze levensstijl blijf volhouden. Met name minder suiker en niet teveel eten. Het voelt te goed om daarmee te stoppen. Ik moest even een schop onder mijn kont krijgen om te kiezen voor de gezondere weg. En dat doe ik nu. Dus dankjewel!“

Saskia

“Een compleet programma. Ik wist niet dat afvallen ‘meer dan alleen afvallen’ is maar dat structuur en andere factoren ook erg belangrijk zijn. Ik ben van 93 kg naar 85 kg gegaan doordat ik dagelijks gezondere keuzes durf te maken. Ik weet nu wat goed voor mij, en dat terwijl ik gewoon kan blijven snacken. Jippie! Daarnaast vond ik de ondersteuning erg kundig en prettig.”

Margriet

“Ik herken, dat ik veel te veel at en ook te vaak chips of ongezondere dingen. Door dat weg te nemen en te sporten en meer te bewegen, kom ik tot dit gewenste resultaat. Ik heb nu al het gevoel dat ik geen dieet volg maar mijn structuur aanpas. Ik ben gelukkig ook niet als een malle calorieën aan het tellen waardoor ik me ook niet schuldig voel als ik eens iets anders eet wat niet in mijn weekmenu thuishoort of als ik een stukje taart of wijn neem op een feestje. Zo lekker is dat!”

Martine

“Mijn resultaat is eigenlijk precies wat ik wilde behalen, 3 kilo kwijt in 4 weken.. Mijn belangrijkste inzicht is eigenlijk dat ik wel gezond at maar gewoon veel te veel. Ik merk nu ik minder eet dat ik ook geen honger heb en dat het helemaal prima is zo!”

Micky

Wil jij ook net zoals de rest te gek resultaat behalen? Je weet nu dat alles mogelijk is!

“Sinds de start van het programma 6 kg lichter. Ik heb nu een structuur gevonden die goed bij mij past waardoor het niet voelt alsof ik aan het diëten ben. Ik denk dat ik dit zo wel voor lange tijd vol ga houden. Ontzettend waardevol wat mij betreft!”

Lisa

“Laura is heel fijn direct. Geeft goede adviezen en feedback. Ze leert je naar de feiten te kijken en de smoesjes te laten.”

Marieke

“Ik heb geleerd om structureel meer en gezonder te eten, voorheen at ik veelte weinig. Door dit rustig op te bouwen en per week gezondere gewoontes toe te voegen aan mijn dagelijkse structuur ervaar ik veel meer energie gedurende dag en zit ik lekkerder in mijn vel. Erg tevreden!”

Ciska