In 12 weken 0,5 tot 1 kg per week vet verliezen met gewone dagelijkse voeding!

🎁 Inclusief 4 gratis PT sessies bij Sportplan Uitgeest

🎁12 weken voor slechts 498,- incl. 4 PT sessies bij Sportplan

Waarde 1189,-

En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.

Door het programma heb ik geleerd dat met eenvoudige stappen je heel makkelijk je eetgewoontes kunt aanpassen. Waardoor je in een aantal weken tijd, toch wat afvalt. En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.

Sayen

Ik had vaak eetbuien en at niet altijd even gezond. Laura en haar programma hebben mij goed geholpen om daar verandering in te brengen.

Ik eet nu veel gezonder en ben ook wat afgevallen!

Wat ik heel fijn vind is dat Laura je ook persoonlijk helpt. Ik raad Laura en het programma aan iedereen die gezonder wilt leven en daar de nodige en lieve steun bij nodig heeft!

Sheila

Niet alles in één keer maar rustig beginnen en kijken wat voor mij wel of niet werkt.

Laura haar ondersteuning heeft geholpen. Wat voor mij enorm fijn was. Daar waar ik het even moeilijk had of een vraag had over een bepaald onderwerp kon ik dat altijd vragen dat was super fijn.

Kim

Veel gestelde vragen..
Dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik heb al zoveel geprobeerd en dit is weer een investering

Ik begrijp je wantrouwen, maar stel jezelf eens eerlijk de vraag. Wil je blijven hangen en het ‘toch weer zelf uitzoeken’, wat tot op heden dus niet is gelukt? Of durf je in jezelf te investeren zodat je nooit meer een dieet uberhaupt hoeft te volgen? Als je de succesverhalen van andere dames leest, wat houdt je dan tegen? 😉

Ik heb geen tijd

Geen probleem, het tempo bepalen we samen. Dit zorgt ervoor dat je niet zal achterlopen of belangrijke informatie zal missen. Ik ben jouw persoonlijke coach en zal je altijd voorzien van de juiste kennis en informatie op de momenten dat jij het nodig hebt. Zo zul je niets missen.

Ik mis snel motivatie

In dit programma besteden we veel aandacht aan je mindset. Naast mijn coaching als ondersteuning, zullen we stap voor stap werken aan het cultiveren van positieve gedachten die je zullen helpen bij het overwinnen van obstakels.

Ik vind het programma te lang

Afvallen in korte termijn is nooit helemaal realistisch. Omdat de kans groter is dat je het jo jo effect zal ervaren en terugvalt in oude gewoontes.

12 weken is minimaal de duur om een nieuwe gewoonte in de basis goed te krijgen. En dat is precies hetgeen waar in dit programma de focus op ligt.

Dummy

Voor mensen die de “schuld” van eventuele interne struggles en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid bij anderen blijven leggen. Als je niet bereid bent verantwoording te nemen en de regie over je leven in eigen hand te nemen, dan kan dit programma niks voor je doen.

Zijn de recepten ingewikkeld?

Het mooie aan dit programma is dat jij zelf je recepten bij elkaar stelt (met hulp natuurlijk) zo kun je exact blijven eten wat je lekker vindt (met wellicht een gezondere touch). Dus je hoeft geen gekke dingen die je nooit at of lust ineens wel te eten.

Ik heb een gezin waar ik rekening mee moet houden

Het leuke aan dit programma is dat jij zelf de controle hebt over wat je gaat eten. Zo kun je gemakkelijk je gezin erbij betrekken en hoef je geen drastische aanpassingen te maken. Op deze manier betrek je direct je gezin bij een gezonde en duurzame leefstijl.

Ik twijfel..

Als je twijfelt zeg ik: doen. Je bent nog steeds aan het lezen en dat is niet zonder reden. Je hebt solide redenen om mee te doen, echter moet je jezelf schijnbaar nog overtuigen dat jij het waard bent.
Bij deze: DAT BEN JE! Jij bent het waard, je lichaam is het waard 😉

Voor wie is het niet geschikt dan?

Voor mensen die de “schuld” van eventuele interne struggles en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid bij anderen blijven leggen. Als je niet bereid bent verantwoording te nemen en de regie over je leven in eigen hand te nemen, dan kan dit programma niks voor je doen.