Dag 6: aan de slag met je weekplanner

Waarom zelf nadenken en zelf uitvoeren belangrijk is voor de lange termijn?

Op het moment dat jij volledige verantwoording neemt voor je keuzes, blijft het beter in je systeem hangen. Als jij een plan volgt dat iemand voor jou gecrëerd heeft is de kans op terugvallen des te groter. Eigenlijk ben ik hier dus geen voorstander van.

Maar ik weet hoe lastig het kan zijn om dit zelf te maken, waardoor de kans op uitstellen groot is, of zelfs het niet doorzetten van het plan. En dat is zonde.. want je wil afvallen toch?

Om deze reden heb ik jou toch vast een handje geholpen en heb ik in de gids vanaf  bladzijde 25 een weekplanner voor jou klaar staan.

“Mijn hobbys zijn eten en erover nadenken wat ik hierna ga eten.”

 

Opdracht dag 6:

Op bladzijde 23 van je gids staat de opdracht.Voorbereiding is het halve werk. Maar een goede start is een effectieve start.

Je gaat nu aan de slag met jouw weekplanner. Deze heb ik al voor jou gecreëerd. MAAR je gaat zelf de juiste waardes zoeken. Hier gebruik je Myfitnesspal voor. Je weet namelijk nu hoe Myfitnesspal werkt dus nu kun je écht aan de slag. Hou rekening met de macro verdeling zoals is beschreven in het hulpdocument MFP instellen. En probeer hier zo dicht mogelijk op te zitten:

  1. Koolhydraten 40/45%
  2. Eiwitten 25/30%
  3. Vetten 25%

Succes met de opdracht 😉