Wat anderen zeggen..

Ik kan jou natuurlijk wel vertellen hoe fantastisch dit programma is. Maar dan krijg je zo’n ‘wij van WC-eend raden WC-eend aan’-verhaal. Dus in plaats daarvan laat ik de dames die een programma bij mij hebben gevolgd heel graag aan het woord. Zodat jij kan bepalen of jij dit resultaat ook wil bereiken!

“Dankzij de hulp van Laura heb ik mijn doelen kunnen behalen. Ik had dit niet gedacht! Ik wilde al zolang die kilo’s eraf maar alleen lukte het mij niet. Wat ik zo fijn vond is dat ik alles stap voor stap leerde en daardoor alles in mijn eigen tempo kon volgen. Heel fijn programma, zeker een aanrader!” 

Nanda

Laura haar ondersteuning heeft geholpen omdat ik totaal niet wist waarbij moest beginnen omdat ik de draad totaal kwijt was. Wat voor mij enorm fijn was is dat we alles stap voor stap deden, niet alles in één keer maar rustig beginnen en kijken wat voor mij wel of niet werk, als ik zelf iets niet prettig vond werken was er altijd de mogelijkheid om te kijken naar een andere mogelijkheid. Daar waar ik het even moeilijk had of een vraag had over een bepaald onderwerp kon ik dat altijd vragen dat was super fijn.

Kim

“Ik voelde mij snel schuldig als ik iets at wat niet persé gezond was. Maar nu weet ik dat een goede balans in voeding belangrijk is.”

“Het programma van Laura heeft mij voornamelijk geleerd om consistent gezondere keuzes te maken. Ik voelde mij voorheen snel schuldig als ik vaker iets at wat niet perse gezond was. Maar nu weet ik dat een goede balans in voeding belangrijk is om ook dat schuldgevoel niet meer te ervaren. Ik ben bewuster aan het eten, waardoor ik ook meer geniet van het eten. Alle informatie die Laura deelde als extra vond ik erg prettig omdat ik ook weet waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Aanrader!”

“En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.”

“Door het programma heb ik geleerd dat met eenvoudige stappen je heel makkelijk je eetgewoontes kunt aanpassen. Waardoor je in een aantal weken tijd, toch wat afvalt. En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.”

“Van de 92 naar de 88 kilo 💪👊”

“YESSSS ik heb mijn streefgewicht EINDELIJK behaald! 💪”

“Ik ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen.💚💚💚”

Ik blijf er lekker mee aan de slag gaan allemaal. Extra leuk is dat ik bijna mijn doel heb bereikt. Nog maar een paar dagen en dan ben ik 5 kilo lichter dan toen we begonnen! 💥

Dank je wel voor de 8 weken positieve energie! Het programma zit mooi in elkaar wat mij betreft. En heel leuk om bonus items van je cadeau te krijgen. ☺️

Wil jij dit ook? Kies hier het plan dat het beste bij jou past: