Je mag alles eten! Afvallen is namelijk veel meer dan gewoon minder eten.

Met normale voeding kun je 0,5 tot 1 kg per week afvallen, en ik kan jou leren hoe je dat doet. Mijn missie is om jou te laten zien hoe je die ultieme balans kunt creëren zonder dat je daarvoor lekkers hoeft te laten staan. Bedoel, jij bent ook maar een mens toch? 😉 En genieten willen we allemaal.

Ik werk met online programma’s en 1-op-1 trajecten. Elk lichaam is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. En met die persoonlijke aanpak help ik jou verder naar jouw doelen!

Ben je het zat om telkens opnieuw te moeten beginnen en wil je eindelijk die kilo’s kwijtraken? Het is tijd voor een transformatie!

Stel je eens voor dat je jouw droomlichaam bereikt zonder gedoe over ‘weinig mogen eten’ en strikte regels. En het beste van alles? Je doet altijd iets wat bij jouw leefstijl past, waardoor afvallen aanvoelt als weinig moeite.

Wat jou gaat helpen, is het veranderen van gedrag. En niet voor iedereen werkt hetzelfde, daarom werk ik altijd met een persoonlijk plan.

No-bullshit afvallen met gewone dagelijkse voeding en ook wat lekkers op zijn tijd. Want dat kan gewoon.

Ben jij er klaar voor om 0,5 tot 1 kg per week af te vallen?

Je bent klaar met alle diëten en wilt op een normale manier afvallen.

Je wilt nu eindelijk voor eens en altijd van die overnekkige kilo’s af.

Je wilt gaan voor succes en dat droomlichaam behalen.

Je wilt de kilo’s kwijtraken maar niet alleen maar blaadjes sla hoeven eten om af te vallen.

Leren afvallen zonder het volgen van een dieet.

Je gaat niet je hele leven diëten, overigens is dat erg ongezond. Je doet het een tijd totdat je merkt dat het niet vol te houden is. Je hebt van alles geprobeerd… Maar dit is slechts tijdelijk.

Wist je dat je geen dieet nodig hebt om te kunnen afvallen? Het gaat om de dagelijkse keuzes die je maakt die voor jou het verschil gaan maken. Maar ook blijven genieten van lekker eten.

Wanneer je hier de balans in vindt, voel jij je zelfverzekerder en is afvallen vanzelfsprekend.

– Kim

Wat anderen zeggen..

3 kilo kwijt in 4 weken.

“Mijn resultaat is eigenlijk precies wat ik wilde behalen, ook 3 kilo kwijt in 4 weken. Ik zou er graag nog 3 kwijt raken. Mijn belangrijkste inzicht is eigenlijk dat ik wel gezond at maar gewoon veel te veel. Ik merk nu ik minder eet dat ik ook geen honger heb en dat het helemaal prima is zo!”

Micky

Iets wat veel makkelijker vol te houden is.

“Je wordt bewust van wat je huidige levens stijl is en hoe je dat kan veranderen op een goede manier. Zodat je niet van de ene op de andere dag je levensstijl volledig om hoeft te gooien. Maar werk je toe naar een gezonder leefpatroon, iets wat veel makkelijker vol te houden is als je het mij vraagt.”

Kim

En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.

“Door het programma heb ik geleerd dat met eenvoudige stappen je heel makkelijk je eetgewoontes kunt aanpassen. Waardoor je in een aantal weken tijd, toch wat afvalt. En dat dit goed samen kan gaan met uitschieters in het weekend.”

 

Sayen

Gratis

Masterclass

Community

Blogs

Even voorstellen..

Hoi, ik ben Laura en ik help al meer dan 5 jaar vrouwen met het doorbreken van ongezondere gewoontes. Ik heb een achtergrond als personal trainer maar ben mij gaan specialiseren in voeding. 

Afgelopen jaren is het mij duidelijk geworden dat als je wil afvallen je het beste kunt starten met je voeding.

Ik help jou naar een gezonder voedingspatroon die je gemakkelijk vol kunt houden en waarbij afvallen een logisch vervolg wordt.

Het doel is om een voedingspatroon te ontdekken dat bij jou past, met de nadruk op de mogelijkheden die er zijn. Dit bereiken we door samen te werken aan het aanpassen van jouw eetgewoonten.

Wil je me beter leren kennen? Klik dan hier.